Th@shetheme

VIDEO| Gazetari Redi Myftari fituesi i çmimit “Zëri më i mirë mbarkombëtar

Ad Space

Për dy ditë në qytetin e Gjakovës është organizuar “Radio Fest 11” një takim i radiove mbarkombëtare shqiptare nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia dhe Mali i Zi. Merrnin pjesë në këtë takim radio nga trevat shqip folëse ku konkurimi ishte i ndarë në tre kategori: “Zëri më i mirë radiofonik mbarkombëtar”, “Reportazhi” dhe “Spoti më i mirë”.

Në takimin e organizuar me këtë rast në pamundësi për të qenë vetë e pranishme kryetarja e komunës Mimoza Lila Kusari kishte autorizuar drejtorin e personelit për të bërë përshëndetjen përkatëse. Në emër të organizatorëve përshëndeti drejtori i “Radio Gjakovës” Skënder Gola. Më pas është bërë dhe ndarja e çmimeve dhe gazetari Redi Myftari është vlerësuar me çmimin e zërit më të mirë mbarkombëtar i trevave shqip folëse.

Ad Space

Ad Space

Ad Space

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>