Qytetaret e Kukesit, na falni kamatvonesat!

proteste ne kukesShoqeria civile e qytetit te kukesit ndermori organizimin e nje peticioni me kerkese faljen ose anullim e debive dhe te kamat-vonesave te energjise elektrike per familjet dhe bizneset per rrethet Kukes-Has. Mbledhja e nenshkrimeve filloi me dt.18.shkurt.2015. Qytetaret e ketyre zonave iu pergjigjen menjehere thirrjes per te nenshkruar kete peticion pasi keto zona jane rreth 97% debitore ndaj OSHEE. Ky peticion u nenshkrua nga 2358 banore te ketyre zonave.Persh shkak te perkeqesimit te kushteve te motit dhe te bllokimit te rrugeve te zonave te thella te Kukesit dhe te Hasit u vendos te dorezohej ky peticion prane Kryeministrise me dt.12.03.2015.  Nderim Lushi perfaqesues I shoqerise civile Kukes dhe Has dorezoi peticionin prane Kryeministrise ku u protokollua me nr 1897.

-Ndersa me dt 2 mars 2015 ne mbeshtetje te peticionit u mbajt dhe nje proteste ne qytetin e kukesit ku banoret me pankarta ne duar protestuan paqerisht.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>